Escort Tüyap Bayan İle Sessizce Oturmak
Konuşacak hiçbir şeyimiz kalmadı, birbirimizden sıkılıyoruz… Escort Tüyap Bayan İle Sessizce Oturmak başlığını görünce sanırım akla gelebilecek ilk iki cümle bu olmuştur. Birazdan anlatacaklarımı herkes kabul edemez, mantıklı bulamaz. Fakat üzerine biraz daha düşünecek olursa hak vermeye ufaktan başlar. Şimdiden söyleyeyim bu seviye aslında konuşacak bir şeylerin kalmadığının göstergesi değil, konuşmadan anlaşabileceğinizi gösterebilecek, samimiyetinizi kanıtlayacak bir durumdur. Olayın özeti bundan ibarettir, uzun uzadıya okumak istemiyorum dersen sen bilirsin. Vakit değerli neticede, boşa gitsin istemiyoruz. Anlatacaklarımı normal ilişkiler üzerinden yorumlayabilirsiniz ama asıl ağırlığım bulunduğum sektöre göre şekillenecektir. O yüzden başlıkta yaptığımız işin tanımı geçmektedir. Neyse, hazırsak başlayalım.
Güvensizlik Ortamında Konuşma İhtiyacı Doğar!

Bu sözü yanlış hatırlamıyorsam Tüyap escort bayan serüvenimin ikinci yılındayken müşterilerimin birinden duymuştum. O zamanlar daha 20’lik çıtır olduğum için partnerime göre fazlasıyla tazeydim. Kendisi de 35’li yaşlarında olgunlaşmış, hayatın her türlüsünü görmüş, tatmış biriydi. Velhasıl boş konuşmayacağını biliyordum ama demek istediklerini anlamakta zorlanıyorum. Bütün toyluğumda sürekli bir ses çıkartma, ortamdaki kasveti dağıtma, konuşma ihtiyacı hissediyordum. Partnerim ise tüm suskunluğuyla, asaletiyle sorun yok demeye çalışıyordu aslında. O konuşmadıkça benim endişelerim, kaygılarım artıyordu çünkü gerçekten tanımıyor, güvenmiyordum. Oysa beni çoktan analiz etmiş, nasıl biri olduğumu anlamıştı. Belki de bu yüzden bu kadar rahattı ve güvensizlik ortamında konuşama ihtiyacı doğarmış demekle yetindi.
Şahsen ben anne babamın evine gittiğinde dile geleyim, yarın olamayacakmış gibi sürekli konuşayım demiyorum, öyle bir ihtiyaç yok. Tüm suskunluğumuzla televizyon izlemek bile yetiyor. Nerede güleceğimizi, nerede hüzünleneceğimizi biliyoruz. Sofrada, dışarıda ufak bakışlar ve hatta buna bile gerek duymadan ne istenilip ne istenmeyeceğini kestirebiliyorsun. Çünkü onlar evlatlarını bense ebeveynlerimi tanıyorum. Öylesine rahat, huzurluyum ki onların yanında Tüyap escort geçmişim bile içimi acıtmıyor, unutuveriyorum. Bu seviyeye gelebilmek gerçekten bir lütuftur ve ailemin haricinde sadece üç kere kendimi o seviyeye eriştirebildim. İlk ikisi liseden, üniversiteden yakınlaştığım, sevgili olduğum erkeklerdi. Diğeri ise bu meslek sayesinde tanıdığım ve bu sözün sahibi olan adamdı.
Anlattıklarımdan anlayacağınız üzere escort Tüyap ile sessizce oturmak kötü bir şey değildir. Hatta daha yeni tanıştığın bir kadınla bu seviyelere gelebilmek çok daha büyük lütuflardandır. Üzerimdeki o toyluklar, acemilikler yavaşça üzerimden kalkmaya başladığında o suskunluk bende de artmaya başladı. Yanımdakini henüz tam anlamıyla tanımıyor olsam bile müşterilerimi tanıyordum. Bana yapabileceklerini, söyleyebileceklerini, beklentilerini biliyordum. Tabi benim rahat olmam yeterli gelmiyordu. Çünkü ben sessiz kaldıkça müşterim, partnerim sorun olduğunu düşünüyordu. Bende hazır pandemiden dolayı görüşmeler yapamıyoruz öyle gönlümüzce, boş vaktimiz kalıyor içimden geçenleri yazayım dedim. Belki bu anlattıklarım bazılarını etkileyecek, daha farklı bakmaya başlayacaktır. Unutmayın ki birine vaaz vermek, akıl vermek kadar yanında öylece sessizce oturabilmek bile aslında onu hissettirebilecektir.
94 total views, 1 today